fbpx

Kreativitet
– en stor del av mig

Jag föddes i Ängelholm 1963 och är uppvuxen strax utanför Landskrona. Så länge jag kan minnas har det alltid funnits en passionerad kreativitet inom mig, Mina verktyg är mina händer. Jag har alltid älskat att skapa, måla rita, texta teckna, sticka, virka och jag har ritat och sytt mina egna kläder.

Efter gymnasiet arbetade jag inom vården i många år men drömmen var alltid att jobba med mitt stora intresse. 1992 gick jag dekoratörskola i Oslo och därefter frilansade jag som dekoratör åt olika butiker. Jag höll även olika textningskurser och stylinguppdrag. Så småningom fick jag anställning hos Sia Home Fashion där jag byggde showroom, gjorde blomsterarrangemang, byggde och skyltade om i butiker hos kunder, såväl i Sverige som i Danmark. Jag älskade mitt jobb och var där i nästan 20 år.

2011 köpte familjen en stugby i Mora. En riktigt fin pärla vid Siljan strand. Här driver jag och min familj stugbyn tillsammans och har byggt upp allt från boenden och restaurang till cafe och konferensdel. Vi har fått uppleva många fina möten med gäster från hela världen. Extra roligt är det när det köper med sig mina smycken som jag säljer på plats och även gör på beställning.

Om mina smycken
Pärlorna är noga utvalda för varje smycke. De är av glas, sten, snäckor, metall och komponerade av min egen design. De är köpta på många olika ställen i världen och berlocken, i form av ett svängt hjärta, som återfinns på alla smycken är mitt signum. På ena sidan står det C för Christine, på andra sidan står det Made with love by C – för precis så är det.

/Love C