Stickat & Virkat

BRILLIANT 
Pink Velvet

575 :-

BRILLIANT Pink Velvet är en ljuvlig, poppig & tuff hatt, virkad med kärlek i ljusrosa sammetsgarn och rosa silkestråd med små paljetter. 

BRILLIANT
Coral Cotton

575 :-

BRILLIANT Coral Cotton är en härlig korallfärgad, poppig & tuff hatt, virkad med glädje i bomullsband & silkestråd med små glittrande paljetter. Att bäras med grace !

BRILLIANT
Lime Cotton

575 :-

BRILLIANT Lime Cotton är en limegrön, poppig & tuff hatt virkad med god energi i bommulsband & grön silkestråd med små glittrande gröna paljetter.

BRILLIANT
Yellow Velvet

575 :-

BRILLIANT Yellow Velvet är en härlig gul poppig & tuff hatt, virkad med värme & kärlek i gult sammetsgarn & gul silkestråd med små glittrande paljetter.

BRILLIANT
Sand Cotton

575 :-

BRILLIANT Sand Cotton är en stilren & snygg hatt, virkad med kärlek i sandfärgat bomullsband & beige silkestråd med små vackra paljetter.

BRILLIANT
Green Cotton

575 :-

BRILLIANT Green Cotton är en cool & snygg hatt, virkad med kärlek i armygrönt bomullsband & grön silkestråd med vackra paljetter.

BRILLIANT
Black Cotton

575:-

BRILLIANT Black Cotton är en elegant hatt med liten pälskant med svart glittertråd & svart silkestråd med kopparfärgade paljetter.

BRILLIANT
Brownie Cotton

575 :-

BRILLIANT Brownie Cotton är en tjusig, stilren & snygg virkad hatt i bomullsband med silkestråd med bronsfärgade paljetter med inslag av svarta detaljer. Lovely!

BRILLIANT
Pink Cotton

575 :-

BRILLIANT Pink Cotton är en läcker, lyxig, glittrande hatt, virkad med bomullsgarn, glittrig silvertråd & rosa silkestråd med paljetter.

BRILLIANT
Orange Cotton

575 :-

BRILLIANT Orange Cotton är en färgglad lyxig hatt i två färgställningar, virkad med bomullsband & orange silkestråd med vackra paljetter

BRILLIANT
Red Cotton

575:-

BRILLIANT Red Cotton är en härligt jordgubbsröd hatt, virkad med kärlek & värme, i bomullsband & silkestråd med små glittrande paljetter.

BRILLIANT
Turquoise Cotton

575 :-

BRILLIANT Turquoise Cotton är en tjusig, stilren & snygg virkad hatt i bomullsband med silkestråd med turkos-blå paljetter, en underbar sommarhatt. Lovely!